YATIRIM YOLU İLE TÜRK VATANDAŞLIĞI KAZANMA

Yatırım yoluyla Türk Vatandaşlığını kazanma hakkındaki yasal düzenlemeler 19 Eylül 2018 tarihinde değiştirilmiş ve bu konudaki gereklilikler düşürülmüştür. Sonuç olarak; i.    En az 500.000 ABD Doları tutarında sabit sermaye yatırımı getiren yabancılar veya ii.   Satın alma tarihinden itibaren üç yıl içinde satmamak şartıyla, en az 250.000 ABD Doları değerinde taşınmaz mal satın almış olanlar…

Devamını Oku